Foto's met emotie dat is wat ik graag fotografeer! Jullie verhaal vastleggen als mooie herinnering. Er zijn verschillende mogelijkheden om een shoot in te plannen. Hieronder vind je een aantal foto's met meer informatie of neem persoonlijk contact op!

Newbornfotografie

Net geboren, zo lief en puur dat wil je natuurlijk voor altijd vastleggen en dat doe ik graag! Ik kom lekker naar je toe in je eigen omgeving en ik heb allerlei leuke spulletjes bij me voor de foto’s. Ik vind het leuk om zowel mooie foto’s van de baby te maken, maar ook van het (nieuwe) gezin. En juist de momenten zoals ze op dat moment zijn vertellen het verhaal van jullie gezin!

Een newborn fotoshoot duurt meestal wel 2 uur en ik heb daardoor lekker de tijd om mooie foto’s te maken. De kosten zijn €195,- en krijg je minimaal 15 foto’s in hoge resolutie in een superleuke online gallery. Neem contact op bij vragen!

Zwangerschapsfotografie

Zwanger zijn is iets magisch en dat bijzondere moment wil je natuurlijk voor altijd vastleggen. Dit kan een fotoshoot zijn van jou alleen, met je partner of als gezin!

Samen kunnen we een leuke locatie kiezen voor de fotoshoot. Ik hou ervan om de stijl aan te passen wat bij jou past en zo toffe foto’s te kunnen maken. Ik heb speciale zwangerschapsjurken maar vind lifestyle ook geweldig ‘Just the way you are!’

De kosten zijn €140,- met max. 4 personen. Hiervoor krijg je minimaal 15 foto’s in hoge resolutie in een superleuke online gallery. Neem contact op bij vragen!

Familiefotografie

Ik vind het geweldig om families op de foto te zetten! Van gezinnen tot grote familie’s. Voor mij is het belangrijk dat iedereen geniet en zo ontspannen op de foto staat. Ik zorg altijd voor spontane shoots waar iedereen een leuke herinnering aan overhoudt.

De kosten zijn €140,- voor max. 4 personen en elk extra persoon is €15,- Hiervoor krijg je minimaal 15 foto’s in hoge resolutie in een superleuke online gallery. Neem contact op om persoonlijke afspraken te maken. Bij grote groepen kun je het beste even persoonlijk contact opnemen voor de mogelijkheden en een gepaste prijsopgave. Meer foto’s vindt je in mijn Portfolio!

Kinderfotografie

Kinderen zijn zo puur in hun emoties! Op de foto zetten zoals ze zijn dat is het mooiste wat er is. Ik fotografeer het liefst buiten met natuurlijk licht. Juist ook omdat kinderen dan in hun element zijn en ontspannen. Een shoot moet ook leuk zijn en hebben ze lekker de ruimte om te bewegen.

Samen overleggen voor een leuke setting, er zijn genoeg mogelijkheden! En ideetjes genoeg voor mooie foto’s, zie mijn portfolio.

De kosten zijn €140,- voor max. 4 kinderen en elk extra persoon is €15,- Hiervoor krijg je minimaal 15 foto’s in hoge resolutie in een superleuke online gallery. Neem contact op bij vragen!

Zakelijke fotografie en Portretten

Voor Social Media zoals Facebook, Instagram of je website heb je mooie foto’s nodig. Dit kunnen sfeerfoto’s zijn of een professionele profielfoto. Er zijn verschillende mogelijkheden en kun je het beste even contact opnemen omdat de wensen en de kosten hierin verschillen. Belangrijk is samen te bepalen welke uitstraling je wilt en het aantal (verschillende) foto’s. Ik hoor je graag!

Foto minishoots

Een aantal keer per jaar heb ik foto minishoots! Dit zijn korte fotosessies die ik op een dag inplan waarvoor je je kunt opgeven via mijn Facebookpagina.

Ik blog hier ook graag over en daar vindt je leuke voorbeelden net als in mijn portfolio. Het is namelijk een echt fotofeestje met steeds andere settings, zodat je ook verschillende foto’s krijgt. Dit kunnen foto’s tussen de tulpen of bloesem zijn. Maar ook op een boerderij of met kerst voor de kerstkaarten! Ik probeer jullie steeds te verrassen.

De kosten heb ik bewust laag gehouden zodat het voor iedereen betaalbaar is en ligt tussen de € 50,- en €75,- Het zijn korte sessies van max een half uur. Kom je ook gezellig?