Kom leren fotograferen,

want foto's maken is zo leuk!

Fotografieworkshop

voor beginners by Poppinfotografie

Take time to do what makes you happy!

Wil je graag leren fotograferen op de manuele stand? Dus niet automatisch maar zelf leren instellen? Zodat jij zelf bepaald hoe de foto wordt? Dan heb ik een super toffe fotografieworkshop voor je, want foto’s maken is zo leuk!

Tijdens deze uitgebreide praktische workshop zal ik je vertellen hoe je goed belichte foto’s kunt maken die scherp zijn. Ik zal mijn enthousiasme en mijn kennis  delen, zodat jij ook die ene foto kunt maken! Daarna gaan we met elkaar oefenen zodat je de theorie meteen kunt toepassen in de praktijk. Je krijgt een studiemap mee waar alles uitgebreid staat beschreven zodat je het nog eens na kunt lezen. Na de workshop kun je gaan genieten van het fotograferen en lekker veel oefenen. Ik voeg je toe aan een speciaal Facebook groepje waar je vragen kunt stellen en foto’s delen!

De locatie is wisselend in een te gekke omgeving in Zeewolde of Almere. De kosten zijn €99,- inclusief een heerlijke lunch en koffie/ thee! Stuur een berichtje zodat je weet wanneer de volgende workshop gepland staat of kijk op mijn Facebookpagina voor de aankondiging.

Leuk als je ook komt naar deze gezellige fotoworkshop!


 • Heel erg bedankt Marjolijn! Ik vond het de 99 euro helemaal waard, vooral omdat het een klein groepje was en kon je ook echt iedereen aandacht geven en helpen. Jouw enthousiaste en complimenten zorgden ervoor dat ik echt een hele leuke en leerzame middag heb gehad!!
  Elly
 • De workshop raad ik iedereen zeker aan. Ik heb op die dag meer geleerd dan dat ik ooit had durven dromen. Ik maak nu echt gebruik van mijn camera en niet alleen de automatische stand. Bedankt voor je geduld!
  Chantal
 • De workshop was heel fijn in Jip en Janneke taal 😉
  Marianne
 • De theorie was voldoende met een mooi naslagwerk. Ik zou de cursus zeker aanraden aan mensen die ook geen ervaring met fotografie hebben. Naast de theorie straalt je passie voor het vak er vanaf en de tips die je meegeeft zijn hartstikke leuk (en het was heel gezellig!).
  Ingrid
 • Bedankt voor de leuke workshop voor een topprijs! In 3,5 uur heb ik mijn camera echt een beetje leren kennen. Natuurlijk is er nog veel meer te leren maar dankzij Marjolijn is de basis nu duidelijk. Je wordt echt in haar enthousiasme meegenomen en krijgt nog meer zin en plezier in het fotograferen. De groepjes zijn klein waardoor er veel individuele tijd/begeleiding is. Wat je geleerd hebt breng je tijdens het oefenen meteen in praktijk! Ik hoop dat ze in de toekomst een leuke vervolgcursus brengt. Een echte aanrader!
  Lisanne